nyheter

NYTT PRODUKT LANSERT – SELVDORENDE DYRWALL SKRUER MED VINGER

DYRWALL

Nylig lanserte vi en ny type selvborende gipsskruer med vinger, som hovedsakelig brukes i konstruksjonen av high-end villaer og er veldig populære i Sør-Korea.

Den inkluderer et skruehode og en skrustang, og kjennetegnes ved at skruestangen er delt i to seksjoner, den første delen er nær siden av skruehodet, som er et gjenget område, og skruen er utstyrt med gjenger ;Det er to skjærespor på arbeidsenden av skruen, og et par klemører er satt på det ugjengede området av skruen over skjæresporene.

Bruksmodellen har egenskapene til rask og jevn sponfjerning, opprettholdelse av skjæreevnen og skarpheten til spissdelen, sterk penetrasjon, rask angrepshastighet, god låseevne, god skrustramming, og effektivt hindre at skruen løsner og trekker seg tilbake.

Den unike borespissen, forsenket ribbehode og med vingedesign gir den følgende fordeler:

  • Ingen forhåndsboring eller pilothull kreves.
  • Vinger lager et hull i tømmeret for å forhindre at det jekker opp, og klikker deretter av i metallet for å festes i en jevn bevegelse.
  • Ribbet forsenket hode legges inn under boring for å skape en jevn, profesjonell finish.

 DYRWAL

Hovedtrekkene:

  • Øreklemmeskrue, omfattende et skruehode (1) og en skruestang (2), karakterisert ved at skruestangen (2) er delt i to seksjoner, og den første seksjonen er nær den ene siden av skruehodet (1) ), er et gjenget område, og en gjenge (3) er anordnet på skruen (2).
  • Den andre seksjonen er nær siden av den virkende enden av skruen (2), som er et ikke-gjenget område, og to gjenger er anordnet på den virkende enden av skruen (2).
  • Skjæresporet (4) er forsynt med et par klemører (6) i det ugjengede området av skruestangen (2) over skjæresporet (4), skruehodet (1) er et flatt hode, et rundt hode eller et forsenket hode, og skruehodet (1) er forsynt med et fremspring (5) på den nedre endeflaten.

Innleggstid: Jul-04-2022